vrijdag 31 januari 2014

Personal: Some dark pictures

Photographer & MUA: Desdemona Addams - Model & designer dress: Sharon Boucquez - Hat: Tania Haesaert

De laatste week zijn er wat nieuwe foto's binnen gekomen. Maandag had ik dus een shoot in Brussel en al snel kreeg ik de foto's te zien. Van Desdemona Addams heb ik ook nog 2 foto's klaarstaan. Het valt mij op dat ik 2014 gestart ben met nogal zeer donkere foto's, het wordt tijd dat ik snel wat vrolijkere en lichte shoots doe. Maar dat kan nog eventjes duren.


Photographer & MUA: Desdemona Addams - Model & designer dress: Sharon Boucquez
Ik ben altijd blij als mijn jurk gebruikt kan worden, maar nu moet ik toch even mijn witte jurk zien te gebruiken in shoots. Eigenlijk hoop ik stiekem dat het eens sneeuwt zodat die mooi tot zijn recht kan komen. Maar hier aan de Belgische kust nog geen sneeuwvlokje te bespeuren.
Toen ik op weg was naar de shoot maandag, zag ik net buiten Gent wel sneeuw vallen, maar al snel waren we het voorbij gereden. Sneeuw of niet, ik zat toch lekker binnen in een studio en hier zijn al een aantal resultaten.







Don't use the pictures without the credits
Photographer: Kirsten Thys van den Audenaerde
Model: Sharon Boucquez
Make-up Artist: Lori Verbeckt

3 opmerkingen:

  1. Oh die eersre twee foto's zijn echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je witte jurk in de mist fotograferen als er geen sneeuw meer komt is ook een optie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar mijn idee is net om een icequeen voor te stellen. Of de fotograaf in kwestie zou eigenlijk het sneeuw moeten bijvoegen, maar dat ziet er al snel nep uit ^^

      Verwijderen