maandag 27 februari 2012

Modelconvention

Zaterdag ging mijn wekker af om 5u20 en rond 6u vertrokken we naar Brugge waar mijn reis naar Amsterdam zou beginnen. De eerste tegenslag van de dag begon al in Antwerpen, na 2uur te moeten reizen, toen de trein al een half uur vertraging had. Uiteindelijk ben ik goed en wel aangekomen in Amsterdam en vond ik mijn weg met de tram naar de Rai. Toch zag ik het niet zitten door al mijn bagage en het feit dat ik het zonder mijn bril moest redden. Er was niemand met mij mee, dus moest ik mijn bagage maar ergens droppen in de hoop dat er niks gestolen zou worden.

We waren met ongeveer 400 modellen die hoopten om opgemerkt te worden door grote bureau's zoals Storm Models, Elite Models, Max Models, Ford Models, Wilhelmina Models,... We deden een loopje op de catwalk en daarna liepen we de scouts voorbij met 2 foto's in onze handen. Mijn tweede tegenslag van de dag. De helft keek niet eens op en praatten gewoon verder. De moed zonk me al meteen in de schoenen en verwachtte al geen resultaten meer. En ik had gelijk, mijn nummer werd niet afgeroepen toen ze de callbacks opnoemden. Tegenslag nummer 3 en dat is nog niet alles.

Ik ging terug naar het station om mijn trein te halen van 18u46, echter reed deze niet door een accident tussen Roosendaal en Essen. Mijn dag was dus serieus verpest, het kon gewoon niet meer slechter. Na veel rondvragen nam ik de stoptrein naar Roosendaal en hoorde daar dat ik toch nog een verdere trein kan nemen naar Brussel. Daar nam ik de volgende trein naar Brugge waar mijn mama me gelukkig kon oppikken en brengen naar huis, naar Oostende. Het was rond half één toen ik eindelijk comfortabel kon zitten met een warme chocolademelk die mijn vriend me had aangeraden.

Dit zijn de modellen met de meeste callbacks samen met Mariana Verkerk, die trouwens een te gekke stijl heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten