woensdag 21 maart 2012

Bows and Curtseys...mad about makeup

Deze week staan zowat alle community sites voor jongeren in het teken van The Hunger Games. Als je er zelf geen fan van bent, dan ken je sowieso wel een broer, zus of een kennis die er volledig in de ban van is. Ikzelf heb de boeken nog niet gelezen, maar ik kan je meedelen dat mijn zus me ermee zot maakt. En nog is ze verbaasd als ik begrijp over wie of wat ze het heeft, haha!
Ik ben ieder geval op een site terecht gekomen waarin de blogger haar make-up kunsten met ons deelt. Ze heeft zich o.a. laten inspireren door District 12, van The Hunger Games, waarKatniss Everdeen bij hoort.
Ik heb nog geen visagiste tegengekomen die dit kan. Je moet echt durven kleuren gebruiken, en donker gaan. Velen blijven liever met zachte kleuren werken, maar dan vervaagt dit op de foto. Spijtig heb ik geen zo'n vaste hand om het bij mezelf te proberen.
Deze dame laat zich door van alles inspireren, zelfs door de 7 hoofdzonden.

Pride/Trots
Lust
Lust
Gluttony/Vraatzucht
Gluttony/Vraatzucht
Greed/Hebzucht
Greed/Hebzucht
Wrath/Toorn
Wrath/Toorn
Envy/Benijden
Sloth/Luiheid
Sloth/Luiheid
Vergeet zeker niet eens een kijkje te nemen op haar site voor meer prachtige voorbeelden. Bij elk voorbeeld geeft ze een lijstje met welke producten ze ervoor gebruikt heeft. Erg heel handig voor degene die dit willen uitproberen. En zo weet je ook aan welke merken je eens wat meer kan aan uitgeven voor goede kwaliteit. Wie zelfs iets heeft uitgeprobeerd kan altijd een reactie achterlaten.
http://www.bowsandcurtseys.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten