maandag 18 juni 2012

Classy me

Het was gewoon frustrerend om zolang geen shoots te kunnen doen. Nadat ik mijn studies heb onderbroken heb ik maandenlang niks van shoots gedaan. Ik had enorm veel tijd, maar fotografen leken niet meer geïnteresseerd te zijn in mij. Ze hebben waarschijnlijk nood aan nieuw vlees.
Toen ik vorige week maar niemand vond om mee samen te werken gaf ik het echt op. Nadat ik mijn frustraties eens had uitgewerkt op mijn facebook account reageerde dan toch nog een fotograaf. Iemand waarmee ik al eens wou samenwerken maar niet meer van kwam omdat ik toen ziek viel.
Op het laatste moment hadden we dus nog een dag afgesproken en ben ik vandaag voldaan thuis gekomen. De shoot was heel erg leuk, ik heb mij super geamuseerd en de fotograaf zelf was een toffe gast!

Hij had niks beloofd, maar hij zou deze avond al eens proberen om een foto af te krijgen. En hij deed het ook! Hij heeft er één gekozen waarop ik mijn nieuw jurkje van de Pimkie aan heb en een strakke dot in mijn haar heb. Wegens gebrek aan een goede make-up artist heeft mijn mama nog eens van haar beste kanten laten zien en heeft zij de styling verzorgd.

By Dries Vanackeren

2 opmerkingen: