dinsdag 15 april 2014

Personal: Op de cover van P-magazine


Het is zo goed als een maand geleden dat ik nog een bericht geplaatst heb op mijn blog. Ik werk nu sinds 3 weken bij de Hunkemöller en had in het algemeen gewoon geen zin om iets te schrijven. Maar soms kan het wel nog eens handig zijn voor mijn kleine fanbase die af en toe eens mijn foto's willen zien.


Ik heb nog een reeks prachtige foto's van een shoot met een student tijdens hun modeweek in Nieuwpoort. Die kan je zien op mijn tumblr account. Maar nu heb ik toch wel veel groter nieuws! Twee weken geleden werd ik gevraagd om model te zijn voor de Belgische magazine, P-magazine. Een zeer populair mannenblad waar de dames er net iets meer gekleder op staan dan andere bladen. Ik was vorig jaar nog Facegirl of the week met een aantal foto's van mezelf, maar had nooit verwacht dat ik door hun zelf zou gevraagd worden.
Later werd het mij pas duidelijk dat het om de cover ging en nog voor ik vorige week de shoot deed, moest ik eerst een toch wel redelijke lange interview afleggen.


Ik hoop om binnenkort alle foto's te hebben zodat ik die ook met jullie kan delen (als dat mag). In totaal staan er wel 13 foto's van mij in de magazine! Het interview staat dan ook verspreid over verschillende pagina's, dus het was toch zeker wel eens de moeite waard.
In ieder geval, ik heb mij mogen amuseren met chocolade, zoals je kan zien in de banner, dat heb ik al altijd eens willen doen tijdens een shoot.

Belgen kunnen de magazine deze week nog kopen tot en met maandag 21 april. Je vindt het in zowat alle krantenwinkels, met misschien een paar uitzonderingen. Maar hier heb je al een voorsmaakje.

6 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend gaaf! Ik woon zelf in Nederland, maar ik ben benieuwd naar de andere foto's. Leuk dat je weer eens geblogd hebt: ik miste je blogposten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Judith! Oh en wat leuk om te lezen dat je mijn posten miste! Ik dacht dat iedereen wel al mijn blog zou vergeten zijn haha :p

   Verwijderen
 2. dikke proficiat meid, je hebt het verdiend! :)

  BeantwoordenVerwijderen