zaterdag 24 mei 2014

Personal: Groot nieuws!


Na mijn covershoot voor de P-magazine staat er mij nog meer te wachten. Dankzij Guy Van den Dunghen, een over enthousiaste fotograaf en schat van een man, werd ik last minute gevraagd om model te zijn voor een hele speciale reclame shoot.


De bedoeling is dat wij Gold Sin Jewels promoten door in tal van magazines te verschijnen. Zoals het in deze fashion- en beautywereld eraan toe gaat, moeten we nog even afwachten of de magazines wel degelijk onze foto's zullen publiceren. Maar de man die hier achter zit, Pascal Mollaert, heeft verstand van zo'n zaken en wist mij te overtuigen dat we succes zullen boeken. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte, en anders kan je regelmatig eens de fashion- en beauty magazines in de gaten houden.Nu vragen jullie je vast af wat die Gold Sin Jewels eigenlijk is? Als je naar de link gaat (zoals eerder in de tekst aangegeven) zal je foto's gezien hebben van gouden tekeningen op het lichaam. Het zijn blaadjes in echt goud (24 karaat) die je door water op je huid kan kleven. Herinner jullie nog die nep tatoeages die je kon terugvinden in zakjes chips en bubbelgum? Het principe is net hetzelfde, maar dit dient meer als een tijdelijke juweel. Mijn arm en benen werden helemaal versierd door deze "juwelen" en ik mocht zo terug naar huis gaan. Een goeie manier om even uit te testen hoe lang ze blijven zitten. We zijn nu 6 dagen verder en er begint wel al het één en ander los te komen aan mijn rechterhand. Uiteraard ben ik voorzichtig tijdens het wassen, maar het valt nog heel goed mee. Er komt meer los door de wrijving van de lakens tijdens het slapen dan door er water over heen te doen. Op mijn benen is er al veel meer weg, maar dat komt ook omdat we het te droog hebben aangebracht. Door het dragen van nylons komt er ook sneller wat los, maar al bij al kan je nog heel goed zien wat het is.

Ik mag nog geen foto's ervan online zetten, we moeten wachten tot de publicatie ervan. Maar onze Guy heeft wel al een preview gedeeld met ons waar je het juweel niet echt kan zien.
Het was trouwens ook heel fijn samenwerken met het mannelijk model Thomas Cornelis. We zaten beiden op hetzelfde niveau qua modellenwerk en ook in looks pasten we goed.

In ieder geval, binnenkort meer nieuws!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb even op de site gekeken en het is heel mooi spul. Maar wat ik heb begrepen is dat je het niet kan hergebruiken? Dat vind ik wel weer jammer.
  Ik ben echt erg benieuwd naar uw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat klopt, dat is net zoals die nep tatoeages, die kon je ook niet meer hergebruiken hé. Langzaam aan begint dit los te komen.

   Verwijderen