vrijdag 23 september 2011

Leder en bont

Uit de verschillende trends heb ik opgemaakt dat er deze herfst en winter veel leder en bont zal liggen in de winkels. Natuurlijk zullen er ook voor ons namaak stoffen zijn. Dus nog geen reden tot paniek. Vind je een bontmantel er echt over of veel te ouderwets? Dan kan je ook op andere manieren je bont verwerken.
Heel in zijn de boots met sleehakken in alle soorten hoogtes met rond de benen een band bont aangebracht. Je kan ze heel sportief dragen, maar ook zeer klassiek. En voor wie in de winter geen zin heeft om mutsen te dragen, dan zijn de oorwarmers heel praktisch en mooi ook.
Als je dan toch wat geld overhebt kan je een leuke jas kopen waarvan de kraag voorzien is van een stuk bont. Voor de dierenliefhebbers zijn er nog steeds de fake bontkragen. Op deze manier zie je er nog steeds jong uit, maar met toch wat klasse. Een kraag kan ook vervangen worden door een lekkere warme, zachte sjaal.
Bont wordt heel vaak gecombineerd met leder. Vaak zijn een leren broek of rok de musthave in je outfit. Ze zijn heel handig te dragen, warm voor in de winter en opvallend voor op een feestje. Je kan ze ofwel heel klassiek dragen of liever modern. Aan jou de keuze!
Nog een paar opvallende outfits volledig in leer. Mijn garderobe zal volhangen met kledingstukken in leder. Je kan het echt met alles combineren en verschillende stijlen creƫren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten