donderdag 22 september 2011

Trends Herfst/Winter 2011/2012

Er zijn weer heel wat trends voor in deze koude dagen. De typische herfstkleuren komen heel vaak aan bod. Van kersenrood tot mosgroen en alle bruine tinten. Ik zal jullie de opvallendste trends voorstellen.

Trend: Bessenkleuren - Enkel de aardetinten voor in de herfst is nu niet meer van toepassing. Vanaf nu zijn de verschillende variaties van blauw en rood zeer opvallend voor in je outfit. Kijk vooral uit naar de kleuren die je terugvindt in alle soorten bessen. Dankzij de kleurnuances kunnen verschillende kleuren goed gecombineerd worden met elkaar.
Musthave: Hoedjes en sjaaltjes in dezelfde kleurentinten.
Trend: Stippenlook - Net als de strepen zijn de polkadots om de aantal jaren terug helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Ze zijn er in alle afmetingen, van piepkleine stipjes tot reusachtige cirkels. Je kan ze op verschillende manieren dragen, gedrukt, geborduurd, als glanzende schijfjes,... Het moet natuurlijk wel een volwassene uitstraling hebben. Geen kinderachtige dots dus.
Trend: Schijnwereld - Satijn, zijde, pailletten en lurex zijn niet alleen meer terug te vinden bij avondkledij. Ook overdag kan je nu schitteren in deze glanzende stoffen. Ze worden zelfs verwerkt in bv. jassen, lange rokken en overal waar je het niet zou verwachten.
Tip: Combineer deze glanzende stoffen met wol
Trend: Namaak slangen - De reptielenprints duiken plots overal op. En dan nog wel in felle kleuren zoals felroze en petrolblauw. De snitten zijn bewust op de smaak van de Europese vrouwen afgestemd. Ze hoeven niet meteen op (fake)leer te zijn. Ook op soepele stoffen zoals die van Chloe (rechtsboven) komen ze terug.
Tip: Coole zonnebrillen mogen niet ontbreken
Trend: Fetisj Mode: Mijn favoriet heb ik natuurlijk tot het laatste gehouden. Het heeft veel weg van sm-outfits, maar op een modebewuste manier weer gebracht. Vroeger was dit allemaal taboe, tegenwoordig heeft er niemand nog last van. De designers hebben deze strakke rokjes en transparante materialen een vrouwelijke optiek gegeven. Wie durft?

1 opmerking:

  1. sommige kleding vind ik wat minder maar de bolletjes kleding vind ik het leukste

    BeantwoordenVerwijderen