vrijdag 7 maart 2014

TAG: Disney Tag


Een tijdje geleden ben ik met mijn zus naar Frozen in de bioscoop gaan kijken. Ik vond het zo'n mooie film, en heel toepasselijk om het met je eigen kleine zus te zien. Eerst dacht ik dat het zou gaan om een slechte ijskoningin die expres het land deed bevriezen, de slechte zus. Een film met een onverwachte wending dus.

Ik zag onlangs op verschillende blogs deze Disney tag passeren en had zin om die ook eens te doen. Steeds als er nieuwe tekenfilms uitkomen moet ik die gezien hebben, daar staat gewoon geen leeftijd op vind ik.Wat is je favoriete Disney film?
Ik keek vroeger heel graag naar Pocahontas, door haar wou ik zo'n lang haar hebben. Nu bijna 22 jaar, heb ik nog steeds lang stijl haar. Ik vond haar stoer, en duidelijk een vriend van de natuur en dieren. Als kind ging ik altijd mee op reis naar de bergen om er te gaan wandelen en dieren te zien. Ik ben altijd al een dierenvriend geweest, ik praatte er gewoon mee, tot de kippen en haan van onze buren toe. En een kikker had ik zo vast in mijn blote handen.

Welke prins wil je zijn?
Ik zou het niet echt weten, als de kleine Simba meetelt, dan zou ik hem wel willen zijn. Puur omdat ik van katachtigen hou en er zelf één zou willen zijn. En voor de grappige noot Flynn van Rapunzel.Welke prinses wil je zijn?
Wederom zou ik voor Pocahontas kiezen, maar Merida van Brave en Elsa van Frozen staan nu ook hoog in mijn favorietenlijstje. Misschien wint Elsa wel.

Op welk karakter lijk jij het meest?
Een moeilijke vraag. In de testen kwam ik zowel Cinderella als Mulan uit, ik kan het verband niet leggen met elkaar. En Mulan wordt gelinkt met een sportief persoon, wat mannelijk en niet bang om te vechten. Helemaal niet mijn ding. Nu kom ik net Aurora uit in zo'n test. Ik heb dus werkelijk geen idee welke personage het best zou passen bij mij.Wat is je favoriet liedje?
Toen ik een jaar zanglessen volgde leerde ik het liedje van Pocahontas zingen, Colours of the wind. Dit vind ik ook een mooi liedje, maar ik denk dat ik die van de Lion Kind, Can you feel the love, nog net iets mooier vind.

Wat is je favoriete Disney park?
Ik ken alleen maar Disneyland Parijs, verder ben ik nog nooit geweest. Ik hou wel van de sfeer van het park, maar ik ben absoluut geen fan van grote attracties.

Welke van de originele figuren is je favoriet?
Ik vraag mij af wat ze daarmee bedoelen. Zouden ze de eerste prinsessen bedoeling, of eerder Mickey Mouse en zijn vrienden? Want dan heb ik niet echt een favoriet, ik voel er geen connectie mee.

Zo dat waren alweer de vragen. Jullie mogen deze gerust overnemen op je eigen blog!

1 opmerking: