zaterdag 14 april 2012

Nieuwe kleren!

Ik ben terug van weggeweest! Gisteren zijn we thuis gekomen van een paar dagen vakantie in het zuiden van Frankrijk. We hebben toch wel een paar dagen regen gehad, dus een dagje zwembad of kanoën zat er niet in. Al zijn we wel elke dag een paar stadjes gaan bezoeken, regen of geen regen. In één van de grotere steden zag ik meteen een gothic winkel toen we de auto gingen parkeren. Alhoewel het eerder vol ging met de Hell Bunny kleren, heb ik toch een kokerrok gekocht die zou gebruikt worden om te werken.

Let niet op het papiertje
Nog voor we vertrokken heb ik van een Poolse gothicsite eindelijk wat kleren besteld. Maandag kan ik erom gaan, want ze kwamen net toe toen we op reis waren. Ik had de site al een tijdje in de gaten, en het is er dan eindelijk van gekomen. Ze hebben echt aparte en goedkope items die je niet overal vindt.
http://www.restyle.pl/

Top
Jas
Bolero
Underbust korset
Panties

Dit zijn de kleren die ik vandaar heb besteld. Hopelijk zijn ze allemaal meegekomen en is er niks verkeerd. Ik denk dat ik klaar ben om te gaan solliciteren.

3 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Ik zat er ook aan te denken om bij die website diezelfde tas te kopen. (zo heb ik je blog ook gevonden XD)

  Ik vroeg me af of alle spullen goed aangekomen waren en wat je van de tas vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey,

   Bedankt voor je bezoek aan mijn blog :)
   Ik heb geen enkel probleem ondervonden met de levering, en er was niks mis met de spullen.

   Met de tas ben ik heel blij! Let er wel op dat die in stof gemaakt is, geen leer dus. Maar gezien het Belgisch weer heb ik nog niet ondervonden dat mijn gerief binnenin nat werd. Binnenin is hij wel ruim genoeg, met een extra vakje met rits en nog een gsmhouder. De sluiting gaat ook nog goed dicht.

   Hopelijk had je er wat aan :)

   Sharon

   Verwijderen
  2. Dankjewel voor je snelle antwoord.
   Nu ben ik ook helemaal gerustgesteld over de website, dus ik denk dat ik hem snel ga kopen!

   Nika

   Verwijderen