woensdag 5 oktober 2011

Alexander McQueen

Laatst toonde Alexander McQueen zijn versies van trouwjurken op de catwalk in Parijs. Toch een zeer gedurfde versie van de trouwjurk van Kate Middleton. Hij speelt veel met kant, open ruggen, en wel heel bizarre maskers. Misschien kan je hier even inspiratie op doen voor jouw trouwjurk later? Ik ga denk ik toch nog voor zwart, maar een echte prinsessenjurk.


Komt je dit niet ergens bekend voor? Denk eens goed na. Zeer extravagante en gewaagde ontwerpen, met veel kant, kanten maskers die heel je gezicht bedekken, extreme schoenen,...
Ja, Lady Gaga! Wie het zich niet meteen kan voorstellen moet maar hieronder even een kijkje nemen. Ze droeg op de VMA awards in 2009 onder andere een rode jurk en masker in kant, ontworpen door Alexander McQueen. Het zou je niet verbazen als je weet hoe extreem Lady Gaga is, en hoe de ontwerpen van onze designer eruit zien. Een perfecte combinatie, vind je niet?


Extra note: Ik heb net vernomen dat onze designer toch al bijna 2 jaar geleden overleden is. De huidige designster is Sarah Burton. Zij realiseert ontwerpen onder de naam Alexander McQueen.
Mijn excuses voor degene die dit wisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten