woensdag 20 maart 2013

Personal: Hoepelrok

Eindelijk is mijn hoepelrok toegekomen! Ik heb hem besteld op de site van Restyle en heeft 4 lagen stoffen waarvan 2 in tule. De baleinen kunnen nog worden aangepast, maar het is wel moeilijk om hem zo klein mogelijk op te bergen. Vooral omdat er zoveel stof is. Ik zal hem gebruiken als onderdeel van mijn Renaissance jurk die tegen volgende week zaterdag af moet zijn. Mijn verstevigd jasje is bijna klaar, aan mijn bloes moet er niks meer gedaan worden en ik moet nog enkel een rok maken waarvan er in het midden een pand vrij is voor dezelfde bordeaux stof als mijn bloes.
Mijn zus heeft gisteren nog snel een foto getrokken, want de katten vonden het weer een uitdaging om onder zo'n "tent" te spelen.

Jasje: Forever 21
Zie linksonder de pootjes van Katniss en de staart van Selena

Say "Hi" Katniss

2 opmerkingen:

 1. Waw, awesome!!
  Maar mag ik iets zeggen, het is nogal irritant om te scrollen in je blogbericht omdat er een soort vakje voor de scrollbalk komt als ik erop wilt klikken. Dus ja. Dat dus eventjes vermeld :s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo! Ik begrijp het probleem niet precies? Bij mij werkt het scrollen prima, zowel met het scroll-wieltje als wanneer ik zelf klik. Ik vrees dat het ergens met je eigen instellingen te maken heeft. Je kan anders ook links bovenaan waar Magazine staat een andere lay-out uitkiezen. Misschien maakt dit een verschil voor jou.

   Verwijderen