woensdag 20 november 2013

TAG: Liebster Award

Dit is mijn eerste officiële TAG. Normaal zoek ik gewoon wat vragenlijsten op en beantwoord die. Maar een echte tag gaat erover dat je een aantal bloggers "tagt" zodat zij op hun beurt de vragenlijst invullen en zo ook weer nieuwe bloggers taggen. Ik werd getagd door de blogster van VirusOfBeauty en kreeg deze 11 vragen. Ik zal proberen op mijn beurt ook een aantal bloggers uit te kiezen (maar ik volg er nog niet genoeg).
De Liebster Award is speciaal voor de minder bekende bloggers die minder dan 200 followers hebben.


1. Als je een voorwerp zou zijn, welk voorwerp ben je dan en waarom?
- Ooit werd ik eens vergeleken met een boek door een medestudent in het middelbaar. We kregen ook de opdracht om elkaar te vergelijken met een voorwerp.
Ze zei dat men een boek beoordeelt aan de buitenkant, maar dat we de inhoudt moeten lezen om te weten waarover het gaat. Zo wordt ik ook beoordeelt op mijn uiterlijk en mijn stijl, maar weinig mensen nemen de tijd om mij beter te leren kennen.

2. Wat is een slechte gewoonte van je?
- Aan mijn nagels prutsen, dat irriteert blijkbaar degene die rond mij zitten. Langs de andere kant zijn mijn nagels daardoor wel altijd proper.

Bij Harrods in Londen

3. Wat is het mooiste compliment dat je al hebt gekregen?
- Ik vind het pas een compliment als mensen mij mooi vinden aan de hand van een real life foto of door mij in het echt te hebben te zien. Dat gebeurt heel zelden, want menen noemen mij eerder knap door mijn shoot foto's.

4. Waarom ben je beginnen bloggen?
- Ik hou er wel van om te schrijven en te vertellen over mijn passies. Gezien ik ook wat computer verslaafd ben zoek ik steeds iets nieuw om mij te kunnen bezighouden.

5. Welke zijn je meest en minst favoriete beauty-items?
- Mijn meest favorieten zijn nagellak en oogschaduw, vooral nagellak omdat ik daarmee subtiel kleur kan geven aan mijn outfit. En met oogschaduw kan ik natuurlijk wat experimenteren. Waar ik echt een hekel aan heb is eyeliner en mascara. Ik kan het echt niet mooi aanbrengen en ik ben bang dat het in mijn oog zal komen.


6. Hoe ziet jouw leven eruit naast jouw blog?
- Zolang ik geen werk heb, verveel ik mij nogal. Ik durf zo ook niet echt iets ondernemen qua knutselen. Misschien had dit wel bij mijn slechte gewoontes kunnen staan. Daarom wil ik zoveel mogelijk shoots plannen, maar die zijn ook niet gratis. Steeds die treintickets kopen kost ook geld en al zeker als je er nooit wat mee terug verdient. Dus ik zit dan gewoon veel op het internet, facebook, spelletjes en pinterest!

7. Als je 1 ding aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dat zijn?
- Alles is waarschijnlijk geen optie? Sowieso zou ik zeker groter willen zijn, min. 10cm. Dan zou ik wel meer kansen maken op betaalde shootopdrachten.


8. Waarom heb je Black Organza gekozen als naam van jouw blog?
- Ondertussen heb ik al een hekel aan deze stof, toch om er iets mee te maken qua kledij. Maar omdat ik veel andere namen al bezet waren bleef organza nog over. Ik wou een naam dat verwees naar mijn favoriete stoffen, en de stijl. Zwart organza wordt wel vaak gebruikt in jurken met vele lagen stof.

9. Wat is jouw verborgen talent?
- Al kan je het wel vaak zien in mijn shoots, maar stylen. In zowat al mijn shoots doe ik zelf de styling en dat vind ik één van de leukste dingen om voor te bereiden. Ik zit ook op community sites waar je je avatar kan verkleden, en daar krijg ik vaak complimenten op de outfits die ik maak. Ik win er zelfs wedstrijden mee, maar ik ben eigenlijk te oud voor die sites. Daarom dat ik ook geen namen noem.


10. Wat is dat ene ding waarvoor je alles aan de kant zou zetten?
- Alles dat mij kansen kan geven voor mijn modellenwerk of mijn fashion in het algemeen. Dat kunnen zowel shoots zijn als evenementen waar ik mensen ontmoet die mij ooit kunnen helpen in wat ik doe of zal doen. Maar ik hou mij altijd aan mijn afspraken.

11. Naar wie kijk je op?
- Sinds kind ik kreeg ik deze vraag zo vaak. Maar ik weet er nooit goed op te antwoorden. Ik heb favoriete designers, artiesten, bands,... maar ik heb zo niet één persoon waar ik echt naar op kijk. Niemand is perfect en iedereen is uniek. Je kan jezelf heel moeilijk vergelijken met iemand anders. Je kan je erdoor laten inspireren, maar niet vereren.Nu zal ik een paar bloggers nomineren en hun een vragenlijst opsturen. Normaal moeten het er 11 zijn, maar zoals ik al zei volg ik er niet zoveel. Dus ik heb er nu 2 uitgepikt die mij redelijk actief leken te zijn en waarvan ik niet kon achterhalen of ze meer of minder dan 200 followers hebben.
http://alizaye-rai.blogspot.be/
http://laxeau.blogspot.be/

Dit zijn hun vragen:
1. Hoe kwam je er op om deze naam voor je blog te kiezen?
2. Wat maakt jouw blog anders dan de rest?
3. Beschrijf jouw kledingstijl.
4. Ga je naar events waar bloggers welkom zijn en/of werk je samen met bedrijven waarvan je hun producten mag beoordelen? Zo ja, welke?
5. Maak je een blogpost wanneer het je uitkomt of hou je je streng aan een schema?
6. Fashion of beauty?
7. Welke blogger en/of vlogger volg jij het vaakst?
8. Wat voor shopper ben jij? (vaak gaan shoppen en ook echt iets kopen, vaak window shopping en enkel hetgeen kopen dat je nodig hebt, online shoppen,...?)
9. Als je foto's of filmpjes maakt, wat gebruik je daarvoor?
10. Weten je ouders dat je een blog hebt?
11. Vraag je wel eens hulp aan je vrienden met/voor je blog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten