maandag 9 december 2013

Personal: Verwachtingen.. en mijn kat


Stilaan begin ik reacties te krijgen op mijn blog van mensen die ik zelfs niet ken, wat echt een super vooruitgang is! Graag wil ik meer filmpjes maken zodat ik via Youtube ook wat volgers krijg, maar dit lukt mij nog niet zo goed. Mijn camera maakt mijn filmbestanden veel te zwaar om ze dan te kunnen uploaden op youtube. Waar ik mij ook meer wil op concentreren zijn mijn weekly outfits, omdat dit toch nog steeds een fashionblog is en geen beautyblog. Vanavond experimenteerde ik door selfie's te maken, maar dit mislukte ook. Ik heb weinig licht in mijn kamer waardoor ik op één of andere manier maar 1 goeie foto heb. Morgen probeer ik het nog eens met daglicht, vingers kruisen dus. De bedoeling is dat ik die op Lookbook kan plaatsen om daar mijn bekendheid een beetje op te waarderen. 


Vandaag ging ik voor een schooluniform achtige look. Ik haalde mijn geruite rok boven die ik nog steeds niet had aangedaan. Deze komt van de Forever 21 waar ik een paar maanden geleden heen ben gegaan met een vriendin. Daaronder draag ik een zwarte kousenbroek die dekkend genoeg. Op de zijkanten kan je Chinese draak in verwerkt zien, maar dat is dus op de foto niet duidelijk. Ik draag graag mijn zwarte chiffon bloes en ook hier wist ik weer een combinatie mee te maken. Met mijn zwarte riem van Morgan en de bikerboots zorgde ik voor een stoer kantje. Wat vinden jullie ervan?Zondag is onze tv-avond, want dan staan Sleepy Hollow en Dracula op het programma. Deze 2 series kan je na elkaar volgen op de Vlaamse televisieprogramma 2BE. Terwijl we aan het kijken waren met de lichten uit en de kaarsen die branden, vond mijn kat Selena het niet leuker dan naast de kaarsen te zitten. Ze was blijkbaar erg gefascineerd door het vlammetje en heeft er toch een keer moeten aankomen. Het kaarslicht viel heel mooi op haar kopje en vacht en ik heb wat foto's ervan genomen.

Is ze niet schattig en mooi? De foto's zijn volledig onbewerkt, moest je dit afvragen. 

Zoals jullie kunnen zien is mijn blog lay-out ook terug aangepast. Links kunnen jullie naar mijn Bloglovin en Lookbook account gaan. Bovenaan staan de links er nog altijd om naar andere accounts te gaan, en de facebook link gaat nu naar de fanpagina van mijn blog. Genoeg manieren dus om mij te blijven volgen.
Wat vinden jullie van de nieuwe aanpassing? 

2 opmerkingen:

  1. Super leuke aanpassingen, en mooie look. Ik ga je volgen op lookbook. :)

    BeantwoordenVerwijderen