donderdag 30 januari 2014

Haute Couture: Serkan Cura


Serkan Cura is een Belgische designer van Turkse oorsprong die in 2007 Mode studeerde in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Daarna mocht hij werken voor Jean Paul Gaultier en in 2012 startte hij met zijn eigen label. Hij is gespecialiseerd in de speciale techniek om veren toe te voegen aan de kledingstukken of accessoires. Zo werden zijn vleugels ook gebruikt op de laatste show van Victoria's Secret.

In een interview met de Vogue, vertelde deze jongeman hoe hij alle veren kocht in een winkel in Parijs die zou sluiten. Hij verkocht al zijn juwelen, zijn appartement en ook zijn moeder gaf hem nog geld. Nu beweert hij nog veren te hebben voor 100 jaar ver.
Toen ik hem op facebook opzocht vond ik alleen een privé account, stuurde hem een vriendenverzoek en die werd geaccepteerd. Ik las over zijn samenwerking met Victoria's Secret en dat hij van België is en in alle enthousiasme stuurde ik hem een mail vol lof, iets wat ik niet zo snel doe of durf. Als antwoord kreeg ik een smiley face, dat is toch al iets hé?

Genoeg gepraat nu, het is tijd om jullie de collectie te tonen!


Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten